GITS Upma Mix (Gustarica Indiana din Gris Upma) 500g
Disclaimer:
Desi echipa www.indianfood.ro si-a luat toate măsurile de rigoare sa asigure că informatiile publicate sunt corecte, actualizate si urmarite cu maxima atentie, produsele sunt în mod constant în schimbare si reformulate astfel incat ingredientele, alergenii, valorile nutritionale, sugestiile de utilizare/recomandare sau gramajele produselor ar putea sa fie modificate. Exista situații cand producatorii schimba fără preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Din acest motiv, recomandăm să citiți de fiecare data eticheta produsului si instrucțiunile aferente înainte de a consuma sau folosi, nu doar descrierea de pe website-ul nostru. Produsul fizic ar putea sa contina mai multe informații decât cele menționate pe eticheta în limba romana. Pentru informații adiționale legate de produs, va rugam sa contactati Dvs. direct producătorul produsului aferent.
Description
- Griș (făină)
- Ulei vegetal hidrogenat (ulei de palmier și ulei de susan)
- Sare
- Făină de năut Bengal
- Zahăr
- Ardei verde deshidratat
- Pudră de lămâie
- Semințe de muștar
- Frunze de curry
- Pudră de ghimbir
- Hidroxianisol butilat (conservant)
Upma este o gustarică indiană delicioasă și aromată, populară în Sudul Indiei. Este o specialitate naturală, savuroasă, care se prepară ușor și poate fi servită în orice moment al zilei. Pentru un plus de savoare, se adaugă o linguriță de ghee (unt indian) în compoziția finală, cu 5 minute înainte de a fi servită.
- 100% Vegetarian
- Fără conservanți
- Fără arome sau coloranți artificiali
Alergenii sunt boldați în lista de ingrediente, incluzând cereale, conține gluten. Poate să conțină urme de migdale, arahide, caju și semințe de susan.
- Valoare energetică: 1514 kJ / 362 kcal
- Grăsimi: 6.2g (din care acizi grași saturați: 2.5g)
- Carbohidrați: 66.5g (din care zaharuri: 3.7g)
- Fibre: 1.2g
- Proteine: 9.5g
- Sare: 4g
- Sodiu: 1576 mg
- În 600ml de apă fiartă, se adaugă conținutul pachetului Gits (200g) și 2 lingurițe de ulei sau ghee (unt indian), amestecați bine.
- Opțional, se pot adăuga mazăre fiartă sau, pentru un gust mai picant, bucăți de ardei verde.
- Se fierbe timp de 5 minute până se absoarbe apa.
- Se asezonează cu frunze de coriandru și se servește fierbinte.
Pentru: 4 porții
India
Notă: Imaginea este cu titlu informativ. A se păstra la loc uscat și răcoros.