Mulțumesc, IndianFood.ro pentru rapiditatea onorării comenzilor pe care le facem de fiecare dată cu drag și încredere și pentru darul primit la comanda efectuată! 

Roxana

Mulțumesc mult. Am așteptat puțin cu feed-back-ul pentru ca am vrut întâi sa încerc uleiul. Îmi place foarte mult cum miroase și cum se simte parul după ce il folosesc. Mulțumim și pentru cadou! Băiețelul meu a fost super incantat când a văzut pasta de dinti și numai cu ea se spala de atunci . Când o sa se termine sigur o sa ma pună sa ii mai cumpăr! Aveti câteva dovezi cu uleiul în parul meu și altele . Mulțumim încă odată! 

Diana Stroescu

I am impressed. Ati fost super rapizi. Incredibil. Quick and reliable. Will shop again. Mersi

Mihai-Daniel Popa‎

Recomand cu tot dragul. Calitate și promptitudine! Produse grozave!

Licrisamir AliMoin

Am primit coletul de la dvs. si vă mulțumesc frumos pentru cadou ! Pasta de dinti am încercat-o și îmi place foarte mult ! Ceaiul este de asemenea delicios ! De câte ori am comandat produsele voastre am fost foarte mulțumită : sânt de calitate și coletul ajunge repede. Recomand cu încredere tuturor IndianFood.ro !
Namaste ! 

Daniela Sferle

Am primit vineri pachetul...vă mulțumesc din suflet pt micul cadou si pt promptitudine...produsele au fost wooow...adică superbune....rasmalai si soan papdi kesar sunt niște dulciuri de nota 10...revin cu review pt Jalebi....inca nu am apucat să-i prepar ...

Angela Chitoi

Mulțumesc mult! Sunteți o super echipa! Uleiurile au venit foarte bine pregătite. Sunt in stare foarte buna. Bneînțeles experți și drăguți ca de fiecare data.Mulțumesc mult pt micuțul cadou. Abia astept sa folosesc pasta de dinți. ❤ RECOMAND CU ÎNCREDERE!!!❤ #indianfood #bestteam 

Nicoleta Radu

Am ridicat comanda, multumesc frumos! Ador produsele voastre ♡ Va doresc o săptămână minunată!

Gianina Flutur

Namaste! I want to tell  you, that i am very thankful for the package! Thank you very much  and we'll keep in touch in future! Happy new year!

Vălu Florin Danut

Buna seara, Produsele au ajuns, va multumesc pentru promptitudine, pentru calitatea produselor si , iarasi, pentru cadoul inclus.

Va multumesc pentru MEGA - promtitudine.

Dancescu Adrian
Buna ziua, am primit coletul, va multumesc mult si multumesc si de cadouri. Cu stima,Edy
Thank you very much for the order, I receive it and thank you also for the gifts. Sincerly yours, Edy
Barkoczi Eduard

Hi IndianFood.ro 's Team, Thank you for your reply.

We are happy that because of you we have India grocery available here. Regards, Devendra Nemade

Devendra Nemade
Good afternoon,  Just a quick message to thank you from the bottom of my heart. We have been using your products for the past 2 years or so and they are truly amazing. You made my husband very happy with all these spices. He says that their quality is excellent. And I enjoy the food, as he is the best cook in the world :) Best wishes, Daniela
Daniela Serban

Va mulțumesc frumos pentru cadou. Mult succes în continuare. Să auzim doar de bine! 

Rao Nica Ruxandra

Recomand cu încredere. 
Comanda a venit într-o stare foarte buna.
O sa revin cu drag.
Mulțumesc echipa IndianFood.ro 
De asemenea mulțumesc și pt micuțul cadou.
O sa revin si pentru gama Vatika 

Nicoleta Radu

Mulțumesc! Am văzut sub AWB-ul curierului că ați notat pe cutia de carton Lidia L. Un lucru mic, dar mi-a transmis multă căldură! Mulțumesc şi pentru pasta de dinți.Eu folosesc doar paste naturale, ayurvedice, fără "porcărele".Vânzări bune! Lidia L.

Lascu Lidia

Va mulțumesc, sunteți grozavi!!

Daiana Radulescu

După intervenția bariatrică avută acum 2 ani, părul mi-a căzut considerabil datorită carenței de vitamine și minerale; nu vă panicați, părul se regenerează în timp, cu răbdare și o grijă permanentă. Am să revin cu amănunte detaliate despre cum și ce fac pentru părul meu. 
Azi însă vreau să pun în evidență minunatul produs Vatika Henna Burgundy de la IndianFood.ro. Hranește părul, colorează natural, rezistă timp îndelungat și nu conține amoniu sau alte chimicale. Cutia conține 6 plicuri, destul pentru un păr cu lungime scurt-mediu(până la umeri), preț 30 RON/cutie. J’adore Vatika India!

Roxana Nair

Buna ziua. Doar ce am primit comanda. Va multumesc pentru cadou si pentru profesionalism.

Mira Elena
IndianFood.ro - Thank you, I received the order today, thank you for the gift! Have a great evening,
Kind regards, Jyoti Bhatia
 
Jyoti Bhatia