Transport & Returnare Produs

1.Trasport

Indian Food (indianfood.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • SameDay, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii,, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300 RON

  0,00 RON - 300,00 RON   →30,00 RON
  300,00 RON sau peste   →   0,00 RON
 • SameDay-EasyBox, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300 RON

  0,00 RON - 300,00 RON   →30,00 RON
  300,00 RON sau peste   →   0,00 RON
 • Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid.

  Partenerul nostru este Sameday. Informatii detaliate despre partenerul nostru si despre livrarea comenzilor puteti citi pe site-ul: https://sameday.ro/

  Livrarea Produselor in tara se face prin serviciul de curierat rapid Sameday in 1-2 zile lucratoare intre orele 8:00 - 20:00, din momentul confirmarii comenzii.

  Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. De aceea, in anumite conditii, livrarea poate intarzia: aparitia unor influente nefavorabile ce nu se afla sub controlul nostru sau al transportatorului (conditii meteo nefavorabile, cazuri de forta majora, proceduri vamale), intervalul in care se livreaza coletul poate creste si poate varia intre 5 - 10 zile lucratoare.

  Nu se fac livrari in zilele de Sambata si Duminica.

  In ziua in care se va face livrarea coletului veti fi instiintati prin intermediul unui SMS, care va contine si numarul de telefon al agentului firmei de curierat care va face livrarea, iar daca doriti o anumita ora de livrare (ex: dupa ora 12) puteti incerca sa luati legatura cu agentul firmei de curierat.

  Pentru partenerul nostru Sameday trebuiesc furnizate datele de livrare, precum si un numar de telefon valabil. Angajatul serviciului de curierat, in cazul in care la adresa de livrare specificata nu poate livra coletul, va telefona, in scopul de a stabili data si intervalul orar potrivite pentru Dvs.

  Va multumim pentru incredere si fidelitate!
 1. Returnare Produs

Scopul noastru este sa multumim fiecare client si pentru acest lucru depunem un efort constant. Nu facem niciodata rabat de la calitate, de la cuvantul dat (fie el si electronic) si credem cu putere in comunicare. Daca insa nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. 

Legislatia prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. 

Clientii indianfood.ro pot returna produsele cumparate in conditiile prevazute de lege, in ambalajul original intact (nedeteriorate de orice fel, patate, indoite, rupte, subliniate, etc), in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara sa pretindem din partea clientilor invocarea vreunui motiv. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Noi, cei de la indianfood.ro ne angajam sa inapoiem contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului sau a comenzii (care are valoare de contract). Retineti ca suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.